Lähihoitaja (Haku päättynyt), Uusimaa

Ilmoitettu: 18.08.2019 / Haku päättyy: 29.09.2019

Deal henkilöstöratkaisut ovat terveydenhuollon välittämiseen erikoistunut suomalainen henkilöstöpalveluyritys. Toimimme valtakunnallisesti Suomen alueella.  

Dealissa toimimme täydellä sydämellä ja rennolla otteella tukien työntekijöitämme sekä yhteistyökumppaneitamme.

Nyt haemme 

LÄHIHOITAJIA

Tällä hetkellä haemme keikkatyöstä kiinnostuneita, alasta innostuneita työntekijöitä. Työt sijoittuvat Sipoon alueelle. Sipoon kauniissa luonnonmaisemassa sijaitseva lämminhenkinen palvelukoti on vammaisille, kuntoutujille ja ikäihmisille, jotka tarvitsevat huolenpitoa, esteetöntä asumista ja arjen apua vamman, sairauden tai korkean iän takia. Taloissa asuu sekä nuoria, yli 18-vuotiaita aikuisia että varttuneempaa väkeä. Siellä viihdytään yhdessä, solmitaan ystävyyssuhteita yli sukupolvien ja eletään aktiivista, monipuolista arkea.Työ on 3-vuorotyötä ja ajoittuvat sekä viikolle että viikonlopulle. Palkkaus sopimuksen mukaan ja pääsääntöisesti yli työehtosopimuksessa määritellyn. 

Onhan sinulla alan tutkinto, kokemusta alasta tai opiskelet alaa. Voimassa oleva LOVE-tentti, ensiapukortti,hygieniapassi sekä kokemus potilastietojärjestelmistä on eduksi, mutta ei pakollinen. Omaathan myös alan vaatiman rokotesuojan.

Omaathan iloisen ja joustavan asenteen sekä aidon halun työskennellä alallasi.

Tarjoamme sinulle iloisen ja rennon ilmapiirin. Vaihtelevia työtehtäviä ja vakaan tuen tiimiltä.

Mikäli kiinnostuit ota yhteyttä

Krista Soikkeli, Rekrytointikonsultti, Deal Henkilöstöratkaisut Oy

p. 044 978 1681, krista.soikkeli@dealhr.fi

Tykkäämällä meistä facebookissa näet työnhakumme reaaliajassa.

https://www.facebook.com/dealhenkilostoratkaisut/