Suunterveyden ammattilaiset

Deal henkilöstöratkaisut on suomen johtava hammashoitajien, suuhygienistien ja hammaslääkäreiden rekrytoija. Välitämme henkilöstöä yli 80 eri taholle suomessa. Meillä on viikoittain työmahdollisuuksia useille eri ammattiryhmille.

Tarjoamme toimeksiantajille mutkatonta yhteistyötä, syvällistä ymmärrystä siitä mitä eri ammattiryhmiltä vaaditaan, ja tarvittaessa nopeaa sijaishakua.

Hakemamme hammashoitajat ja suuhygienistit ovat:

- Halukkaita tekemään sijaisuuksia aina päivästä useisiin viikkoihin.

- Ovat kiinnostuneita haasteista ja uusista vastaanotoista.

- Ovat koulutukseltaan vähintään hammashoitajia tai lähihoitajia suun terveyden koulutusohjelmasta.

- Heillä on voimassaoleva Valviran rekisteröinti toimia Suomessa hammashoitajina.

- Osaavat myös välinehuollon.

Rekisteröitymällä meille saat tiedon uusista sijaisuuksista suoraan puhelimeesi. Pyrimme järjestämään hoitajille mahdollisuuksien mukaan ns. "vakipaikat", eli hoitolat joissa he käyvät säännöllisesti. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme työehtosopimusta.

Työmahdollisuudet Hammaslääkäreille:

Haemme jatkuvasti hammaslääkäreitä eri asiakkaillemme tai omille vastaanotoillemme. Olemme kiinnostuneet sekä kandeista että jo valmiista lääkäreistä. Olemme luotettava yhteistyökumppani ja autamme aina käytännön asioissa ja tarvittaessa asumisjärjestelyissä. Hammaslääkärimme työllistyvät moneen eri tyyppiseen työsuhteeseen. Meillä voit työskennellä kokopäiväisesti tai vain muutaman päivän viikossa. Vaatimuksena oikeudet toimia hammaslääkärinä Suomessa sekä Suomen kielen taito.

Laita meille hakemus, niin tiedotamme uusista mahdollisuuksista sähköpostilla.

 

Päivystämme suun terveyden ammattilaisten tilauksissa joka päivä klo 07-22 välillä:

Pasi Karjalainen. p. 044 9870194, pasi.karjalainen@dealhr.fi