Huomisen ratkaisut meiltä jo tänään

Deal Henkilöstöratkaisut on koko Suomen alueella toimiva monen alan henkilöstöpalveluyritys.

Meiltä löydät työntekijät lyhyt- tai pitkäaikaisiin tarpeisiin. Teemme myös suorahakuja eli headhuntingia. Noudatamme henkilöstöpalvelualan ja yhteistyökumppaneidemme työehtosopimuksia. Toimimme asiakaslähtöisesti ja löydämme ratkaisut juuri teidän tarpeillenne.

Ympärivuorokautinen palvelumme takaa sen, että olemme aina tavoitettavissanne. Osaavalla henkilökunnallamme on pitkäaikainen kokemus henkilöstöalalta.

Hoitotyön ammattilaiset

Deal Henkilöstöratkaisut on erikoistunut terveydenhoitoalan sijaisten rekrytointiin. Toimitamme lähihoitajia, hoiva-apulaisia sekä sairaanhoitajia yli 80 asiakkaalle koko Suomen alueella. Näiden lisäksi välitämme myös hammaslääkäreitä, suuhygienisteja ja hammashoitajia. Näiden osalta ota yhteyttä myyntiimme tai katso välilehtemme "suunterveyden ammattilaiset"

Vuokratyö tarjoaa monia etuja asiakkaalle. Rekrytointi, sijaisten soitteleminen, sopimusten tekeminen jää kaikki pois, ja voit keskittyä olennaiseen osaan työtäsi, eli potilaisiin. Tuntihinta kattaa kaikki työntekijästä tulevat kustannukset työvaatteita lukuun ottamatta ja laskutus tapahtuu kahden viikon jaksoissa jälkikäteen.

Päivystämme hoitajatilauksissa arkisin klo 08-18:

Jessica Villgren, p 044 978 1681
Pasi Karjalainen. p 044 987 0194

Suunterveyden ammattilaiset

Deal henkilöstöratkaisut on suomen johtava hammashoitajien, suuhygienistien ja hammaslääkäreiden rekrytoija. Välitämme henkilöstöä yli 80 eri taholle suomessa. Meillä on viikoittain työmahdollisuuksia useille eri ammattiryhmille.

Tarjoamme toimeksiantajille mutkatonta yhteistyötä, syvällistä ymmärrystä siitä mitä eri ammattiryhmiltä vaaditaan, ja tarvittaessa nopeaa sijaishakua.

Hakemamme hammashoitajat ja suuhygienistit ovat:

  • Halukkaita tekemään sijaisuuksia aina päivästä useisiin viikkoihin.
  • Ovat kiinnostuneita haasteista ja uusista vastaanotoista.
  • Ovat koulutukseltaan vähintään hammashoitajia tai lähihoitajia suunterveyden koulutusohjelmasta.
  • Heillä on voimassaoleva Valviran rekisteröinti toimia Suomessa hammashoitajina.
  • Osaavat myös välinehuollon.

Rekisteröitymällä meille saat tiedon uusista sijaisuuksista suoraan puhelimeesi. Pyrimme järjestämään hoitajille mahdollisuuksien mukaan ns. "vakipaikat", eli hoitolat joissa he käyvät säännöllisesti. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme työehtosopimusta.

Työmahdollisuudet Hammaslääkäreille:

Haemme jatkuvasti hammaslääkäreitä eri asiakkaillemme tai omille vastaanotoillemme. Olemme kiinnostuneet sekä kandeista että jo valmiista lääkäreistä. Olemme luotettava yhteistyökumppani ja autamme aina käytännön asioissa ja tarvittaessa asumisjärjestelyissä. Hammaslääkärimme työllistyvät moneen eri tyyppiseen työsuhteeseen. Meillä voit työskennellä kokopäiväisesti tai vain muutaman päivän viikossa. Vaatimuksena oikeudet toimia hammaslääkärinä Suomessa sekä Suomen kielen taito.

Laita meille hakemus, niin tiedotamme uusista mahdollisuuksista sähköpostilla.

Päivystämme suunterveyden ammattilaisten tilauksissa arkisin klo 08-18 välillä:

Pasi Karjalainen. p. 044 9870194, pasi.karjalainen@dealhr.fi

Muut ammattilaiset

Deal Henkilöstöratkaisut on monen eri alan luotettava työllistäjä. Tarvitset sitten töitä tai työntekijää, niin hoidamme toimeksiannot luotettavasti.

Teemme sekä suorarekrytointia, henkilövuokrausta että headhuntingia. Kaipaamme jatkuvasti uusia hakijoita:

  • Myyntityöhön
  • Toimistoon
  • Keittiö ja ravintoalalle
  • Teollisuuteen

Aina kannattaa laittaa avoin hakemus, koska suurin osa paikoista täytetään ilman että niitä tulee julkiseen hakuun.

DEAL Siivous

Ravintola-, toimisto- tai kotisiivousta.

Olisiko aika kilpailuttaa tarjoaja! Deal henkilöstöratkaisut tarjoaa siivousta todella ammattimaisesti ja edullisesti. Tehokkailla siivoajillamme on vuosien kokemus puhtaanapidosta.

Pyydä tarjous siivous@dealhr.fi. Toimimme Tampereen alueella.